Press "Enter" to skip to content

Предавање „Како заменити зависно понашање позитивним понашањем, како препознати штетне стране дувана и припремити се за будући живот са мање последица по здравље“

У  Геодетској техничкој школи је 26.12.2018.године организовано предавање са темом „Како заменити зависно понашање  позитивним понашањем, како препознати штетне стране дувана и припремити се за будући живот са мање последица по здравље“.

Предавачи су били здравствени радици из Градског завода за плућне  болести и туберкулозу, др Софија Вукадиновић, медицинска сестра превентивног центра Славица Лазовић и академски аналитичар заштите животне средине Гордана Јовановић.

Предавање је било усмерено ка развоји свести о личном односу према здрављу, о бризи за себе и друге. Присутни су упознати са врстама, мотивима, начинима и разлозима пушења, као и могућим облицима решења овог свеприсутног проблема.

Након предавања уследила су питања на која је одговорено из богатог искуства здраствених стручњака, уз инфорамцију о постојању школе за одвикавање од пушења у Градском заводу за плућне болести и туберкулозу.

 

Copyright © Градски завод за плућне болести и туберкулозу - 2024.
Сва права задржана